Pouštění Jihlavky 12.9.2021



Zveme naše členy, jejich rodiče či kamarády, aby se jako již tradičně zúčastnili velmi zajímavé akce "pouštění řeky Jihlavy".

Nabízíme Vám možnost společného splutí. Zapůjčíme vám vybavení, naučíme pádlovat, seženeme parťáka do lodi, dovezeme lodě, případně i vás na místo.

V neděli 12.9.2021 dopoledne bude nadlepšen vodní stav řeky Jihlavy pod hrází Mohelno. Přidat se může kdokoliv - kamarádi, rodiče, známí... Mladší 15 let můžou jet pouze s plnoletým doprovodem nebo po domluvě s vedoucím akce.

Sraz je v neděli v 7:00 na klubovně

(hráz se otevře v 8:00 a je potřeba předem naložit lodě a materiál). Vše je nutné si předem domluvit a nahlásit se! Pro členy je zapůjčení zdarma, pro nečleny = partnery/rodiče za 100 Kč za osobu. Nečlenové budou platit klasické půjčovné cca 200 za osobu. Návrat bude cca v 16 hodin.

S sebou vodácké vybavení (loď, pádlo, vesta), oblečení a boty do lodi + rezervní na převlečení, jídlo na dopoledne (nejlépe drobné na uzenou klobásu po cestě), nějakou kačku na oběd (nebo oběd).

Případné dotazy a nahlášení Martina či Vojta

Pro ty, kdo o této akci slyší poprvé, tak jde o vodáckou akci, kdy je domluveno nadlepšení vodního stavu řeky Jihlavy pod hrází Mohelno. Jedná se asi o 15 km rychlejšího úseku řeky, 3 jezy - žádný volej => velmi zajímavý úsek i akce, který dá na pevné lodi zabrat i zkušenějším vodákům. :-)

Zde si můžete prohlédnout fotky z minulých let:

http://www.trebic.vzs.cz/articles/162-pousteni-jihlavky-7-9-2014

Šalbabová Martina Pondělí 06. Září 2021 19:14

Komentáře:

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto článku - Váš může být první.