"Pouštění Jihlavy" 4.6.2017


Ahoj, pojeďte s námi na vodu!

Přidejte se k nám na "pouštění řeky Jihlavy". Jako každoročně bude v neděli dopoledne nadlepšen vodní stav řeky Jihlavy. Přidat se může kdokoliv - kamarádi, rodiče, známí... Mladší 15 let můžou jet pouze po domluvě s vedoucím akce nebo v doprovodu dospělé osoby.

Sraz je v neděli 4.6.2017 v 7:00 na klubovně


(hráz se otevře v 8:00, je potřeba předem naložit lodě a materiál).
Nabízíme Vám možnost společného splutí a především dovezení Vás a lodí na místo a zajištění půjčení vodáckého materiálu - pro naše členy zdarma. Návrat cca v 16 hodin.

S sebou vodácké vybavení, oblečení a boty do lodi + rezervní na převlečení, pití, jídlo na dopoledne (nebo 30,- na opečenou klobásu), nějakou kačku na oběd (nebo oběd).

Případné dotazy a nahlášení Martina Šalbabová


Vybavení zajistíme z naší půjčovny viz. půjčovna materiálu.

Protože je o tuto akci zájem, je nutné se co nejdříve domluvit a nahlásit se! Jsme omezeni místy v lodích a autech.

Pokud máte kompletně vlastní vybavení, není problém se k nám přidat - pomohli bychom Vám s převezením aut dolů k cíli. Návrat bude cca v 16 hodin.

Pro ty, kdo o této akci slyší poprvé, tak jde o vodáckou akci, kdy je domluveno nadlepšení vodního stavu řeky Jihlavy pod hrází Mohelno. Jedná se asi o 15 km rychlejšího úseku řeky, 3 jezy - žádný volej => velmi zajímavý úsek i akce, který dá na pevné lodi zabrat i zkušenějším vodákům.

Stránky organizátora samotné akce ZDE

Šalbabová Martina Úterý 09. Květen 2017 16:49

Komentáře:

Zatím nejsou žádné komentáře k tomuto článku - Váš může být první.