Velikonoční soustředění v Číchově

Tak je víkend dávno za námi. Místo stavění sněhuláků jsme strávili téměř tři dny venku a na sluníčku - stačí nakouknout na fotky. Počasí i složení účastníků vyšlo na výbornou. Zopákli jsme všechny věci ohledně první pomoci, transportů, lan a dokonce vyzkoušeli i to, co se dobrých deset let nedělalo a všichni z účastníků a i mladší z vedoucích to tak mohli viděli poprvé. Obrovskou radost mám z toho, že se i všichni zúčastnění deváťáci se hned v úterý nebo ve středu dostali na školy, kam chtěli.
Takže vážení, žádné vybalování, pouze přesypat věci do větší tašky a pomalu se chystat na tábor! :)



za všechny vedoucí
Mata






Opět na vás čeká prodloužený víkend, během kterého se naučíte pracovat s lany a ostatním horolezeckým vybavením, zdokonalíte se v první pomoci, obvazových technikách, orientaci v přírodě a řešení nenadálých situací za použití chladné hlavy. Těšit se můžete na zajímavý víkend strávený v lese, nedaleko řeky, nabitý novými zážitky a věcmi, které si nejen vyzkoušíte, ale zúročíte i v posledním dni!

18. 4. – 21. 4. 2014

Cena (doprava, strava, ubytování a láskyplné zacházení :) :
nečlen 500 Kč

členové MS VZS Třebíč 250 Kč

Sraz:
Pátek 18.4. v 17:10 na vlakovém nádraží v Třebíči
(nebo v 17:50 v Číchově)

Návrat:
Pondělí 21.4. v 12:26 na nádraží v Třebíči (nebo v 12:00 z Číchova)

Co to vlastně je:
Jarní soustředění členů MS Třebíč a účastníků táborů,může se ale zúčastnit kdokoliv se zájmem o záchrannou službu.

Program:
V pátek odpoledne společně přijedeme na chatu, prvním jídlem bude večeře. Sobotní a nedělní den bude ve znamení opakování věcí z táborů a tréninků - první pomoc, transporty, uzly a lezecké dovednosti, ale i v učení a zkoušení nových věcí, které využijete třeba při záchraně na tekoucí vodě. Volný čas vyplníme hrami. Soustředění bude končit v pondělí kratším programem, větší svačinou a odjezdem. Připraven je program na celý prodloužený víkend, při kterém se rozhodně nebudete nudit! :)

S sebou:
SPACÁK, přezůvky, pevné (voděodolné) boty, oblečení na víkend (teplé oblečení a obutí převážně na ven a do přírody = přizpůsobte oblečení aktuálnímu počasí, (nabalte prosím oblečení, kterému nebude vadit případné zašpinění!), plavky, pláštěnku, baterku, věci osobní hygieny, čepici, rukavice, tužku, blok. LÉKY (pokud dítě nějaké trvale užívá). Cenné věci jako vždy radíme nechat doma.

Komu, kdy, jak odevzdat a zaplatit přihlášku:
Přihlásit a zaplatit je možné do pondělí 14. 4. 2014!
S přihlášením neotálejte - chata není nafukovací, proto je maximální počet účastníků 15
a) Osobně - Martina Čermáková tel. 724 070 227 (v pátek na bazéně Laguna v 17:45 před tréninkem - doporučuji se předem domluvit, nebo na adrese V. Nezvala 67, 67401 Třebíč)
b) Elektronicky - naskenovanou přihlášku poslat emailem na trebic@vzs.cz a platbu odeslat na účet MS VZS ČČK 188916781/0300 (do zprávy pro příjemce napište “soustředění“ a celé jméno dítěte). Elektronickou platbu prosím nenechávejte na poslední chvíli.

VZS ČČK Třebíč Pondělí 24. Únor 2014 21:58

Komentáře:

Dobrý den.Kdy je jarní soustředění. Nějak nechápu datum konámi a srazu?:) Dokulil Dominik @ Úterý 25. Únor 2014 07:45
Ahoj. Už jsem to upravil, teď by to mělo bejt správně :) Němec Petr @ Úterý 25. Únor 2014 12:32

Přílohy